Home » over ons

Welkom bij SV-Detailing!

SV-Detailing is dé car cleaning specialist van Zeeland. In onze werkplaats bij Garage Allcar in Hulst (Zeeuws-Vlaanderen) geven wij ieder voertuig - van oldtimer tot luxe bolide en álles ertussenin - de zorg die het verdient. Dit doen we voor zowel garagisten als particulieren. Daarnaast houdt SV-Detailing wagenparken van bedrijven in blinkende staat, zodat ondernemers en hun werknemers áltijd goed voor de dag komen en de bedrijfswagen een rijdend visitekaartje blijft. Dit alles doen wij, zoals onze naam eigenlijk al aangeeft, met oog voor detail.

 

Wat doet SV-Detailing?

SV-Detailing is als car cleaning specialist wat men voorheen in de volksmond ook wel een autopoetsbedrijf noemde. Die term dekt de lading echter al lang niet meer, want het vak van de car cleaning-specialist houdt tegenwoordig veel meer in dan alleen het poetsen van de carrosserie of het reinigen van het interieur.

 

Goed onderhoud van uw auto of bedrijfswagen gaat namelijk verder dan het in orde houden van de techniek ónder het koetswerk: de buitenkant is nét zo van belang! SV-Detailing is volledig toegespitst op het tiptop in orde houden van zowel interieur als exterieur, waardoor uw auto mooier oogt en dankzij beschermende behandelingen tevens beter bestand is tegen de elementen en dat kan zéker aan de Zeeuwse kust (sneller last van roest) geen kwaad! Daar komt nog bij dat auto’s met een nette en goed onderhouden carrosserie beter ogen en dat komt de (dag)waarde uiteraard ten goede.

 

SV-Detailing levert altijd maatwerk, maar heeft wél enkele standaardpakketten samengesteld. In overleg worden de behandelingen - indien nodig - aangepast aan het specifieke voertuig. Een overzicht van onze diensten vindt u hier.

 

Het SV-Detailing team

Wij zijn Andy Spaenhoven en Vanessa Verschueren en naast liefde voor elkaar delen wij ook liefde en passie voor auto’s. In 2018 ontstond het plan om deze liefde voor vierwielers om te zetten in een bedrijf en dat is inmiddels gebeurd: SV-Detailing.

 

Samen zetten wij ons dagelijks in om elke klant met een glimlach op het gezicht en een tevreden gevoel in hun door óns behandelde auto te zien wegrijden. Passie voor het vak staat bij ons voorop en dat werkt zichtbaar door in het resultaat. Wij geven uw auto de zorg die hij verdient!

 

 

| SV-Detailing, is dé car cleaning-specialist van Zeeland | Klik hier voor een overzicht van onze diensten of neem direct contact op |