Home » #1 - Waarom deze keuze?

#1 - Waarom deze keuze?

Gepubliceerd op 17 juni 2019 om 09:52Hoi iedereen! Wij zijn Andy Spaenhoven en Vanessa Verschueren. Woonachtig in Hulst, Zeeuws-Vlaanderen. De titel zegt het al, door middel van dit bericht willen we jullie uitleggen waarom we gekozen hebben om een bedrijf in Auto Detailing te starten.

 

Tsja, waar moeten we beginnen.. ‘Waarom deze keuze vragen velen, de markt is al zo verzadigd en in de streek zitten toch al redelijk wat Detailers’.  Dat klopt, velen voeren deze werkzaamheden uit als hobby. Zij hoeven niks af te dragen waardoor de prijzen lager zullen zijn dan die van ons.

 

MAAR

 

Uiteindelijk draait het voor ons niet om ‘easy money’, onze nadruk ligt op het leveren van service en kwaliteit. We hopen hiermee ook het onderscheid te gaan maken. Zoals de inleiding van onze website al zegt, u en uw auto zijn te klant bij ons en zullen met alle respect en voorzichtigheid worden behandeld. Detailing is niet iets wat ons ‘makkelijk’ leek. Het is iets waar we in door willen groeien naar een hoog niveau om een toonaangevend bedrijf te worden.

 

Wij hebben een intens mooie passie voor auto’s

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.