Home » B2B

SV-Detailing Business to Business Deals

 

SV-Detailing biedt diverse diensten voor garagisten/autobedrijven en ondernemingen met een eigen wagenpark. Speciaal voor deze bedrijven biedt SV-Detailing op maat samengestelde Business to Business Deals die in overleg volledig naar behoefte kunnen worden vormgegeven. Uiteraard tegen een gunstig tarief. Heeft u interesse in B2B-samenwerking? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Hieronder een overzicht van enkele mogelijkheden:

 

SV-Detailing Sale Detail

SV-Detailing Sale Detail is speciaal bedoeld voor garagisten die hun occasions graag netjes gepoetst van eigenaar laten wisselen. Groot voordeel ten opzichte van een wasstraat is bijvoorbeeld dat wij de auto krasvrij wassen en voorzien van goede, beschermende wax. Bovendien bestaat de mogelijkheid specifieke ‘pijnpunten' van de auto onder handen te nemen. Hierdoor vervalt het risico op krassen en beschadigingen door schoonmaak en biedt u als autobedrijf nóg betere service aan uw klanten en dat betaalt zich altijd terug!

 

SV-Detailing New Car Detail

SV-Detailing New Car Detail is een interessante optie voor autobedrijven die nieuwe auto’s of exclusieve occasions graag éxtra goed beschermd de weg op sturen. Het kan uiteraard ook als aanvullende service aan klanten worden aangeboden. SV-Detailing New Car Detail houdt in dat de auto wordt voorzien van een glascoating die de wagen twee jaar lang tegen de elementen beschermt en dat is voor zo’n kostbaar bezit geen overbodige luxe.

 

SV-Detailing Wagenpark Onderhoud

SV-Detailing Wagenpark Onderhoud is volledig toegespitst op ondernemingen die hun bedrijfswagen(s) als rijdend visitekaartje zien en dat ook graag zo willen houden. Wij nemen uw auto’s volgens een vooraf vastgesteld onderhoudsschema regelmatig onder handen, zodat u er bij de klant altijd goed op staat! De prijs hangt af van frequentie en volume.

 

Bovenstaande opties zijn voorbeelden van veelvoorkomende werkzaamheden. Heeft u specifieke wensen of vindt u niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

 

| SV-Detailing, is dé car cleaning-specialist van Zeeland | Klik hier voor een overzicht van onze diensten of neem direct contact op |